Termeni si conditii

Category: Management Published: Tuesday, 10 September 2019 Written by Super User

Teremni si conditii de utilizare a site-ului

 

Scoala Gimnaziala Palanca nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta ale serviciillor puse la dispozitie prin acest site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui site, precum și Politica noastră de confidențialitate înainte de navigare. Prin accesul/vizitarea site-ului nostru sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos.

În caz contrar, vă rugăm să nu utilizați site-ul. Utilizarea este gratuită iar scopul este de a informa și de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare despre activitățile desfășurate de Scoala Gimnaziala Palanca si structuri

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul website-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori".

 

Utilizatorul

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale si se obliga ca:

   1. Nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

   2. Nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Scoala Gimnaziala Palanca in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a Scolii Gimnaziale Palanca si a Internetului de catre utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de Scoala Gimnaziala Palanca  ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor termeni si conditii.

Plata tuturor cheltuielilor aditionale in legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina utilizatorului.

Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul palanca.ro oferă Utilizatorilor informaţii, acte normative, decizii, hotărâri, reglementări şi ştiri referitoare la activitatile Scolii Gimnaziale Palanca si structuri.

Scoala Gimnaziala Palanca  ofera un serviciu electronic in cadrul domeniului palanca.ro cu scopul de a îmbunătăţi procesul de comunicare dintre cetăţeni şi scoala.

Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre Scoala Gimnaziala Palanca pe site-ul web, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca Scoala Gimnaziala Palanca nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

 

Servicii oferite

Servicii electronice oferite de domeniul palanca.ro :

  - servicii de informare, care asigură cetăţenilor, presei, entitati economice sau factori interesati acces uşor şi eficient la informaţii, acte normative, decizii, hotărâri, reglementări şi ştiri referitoare la activitatea Scolii Gimnaziale Palanca si structuri

  - servicii de comunicare interactivă ("Contact şi asistenţă"), care permit un mai bun contact cu cetăţenii, cu societatea civilă folosind mecanisme de tip feedback, cu scopul de a îmbunătăţi serviciile şi activităţile oferite;

 - Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre Scoala Gimnaziala Palanca materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.  

 

Administrare si intretinere

       Acest site este întreținut și administrat de webmaster-ul site-ului. Conținutul site-ului, incluzând date, texte, fotografii, articole și orice alte informații sunt proprietatea utilizatorului de drept al acestui site și este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de proprietate intelectuală.
Este interzisă accesarea site-ului în vederea modificării, copierii, distribuirii, transmiterii, vânzării, publicării sau exploatării de orice manieră a conținutului acestui site, în scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului de către alte societăți, site-uri sau vizitatori.

        Informaţia oferită este exclusiv de natură generală, nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată, poate conţine legături web spre alte site-uri aspura conţinutului cărora nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate. Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele şi actele normative publicate pe hârtie de către organele abilitate sunt considerate autentice.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul website-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

Noţiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei Scolii Gimnaziale Palanca si structuri de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile impuse de lege.

Administratorul siteului declară următoarele:
    - va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului siteului;
   - va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a siteului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
   - pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

 

Securitatea datelor și a informațiilor personale
     Informațiile cu caracter personal sunt confidențiale. Acest site nu colectează date personale despre vizitatorii și clienții săi, cu exceptia acelora care ne-au fost oferite în mod voluntar prin completarea formularului de înregistrare/contact sau pe orice altă cale (telefon, e-mail, fax). Mai multe detalii regăsiți în Politica de confidențialitate.
        Informațiile sunt accesibile numai personalului autorizat și vor fi folosite doar în scopul declarat pentru care ne-au fost furnizate.
Promotorii acestui site vă asigură că au depus toate eforturile pentru ca datele personale furnizate să nu fie accesate de către terțe persoane.

 

Forta Majora

       Scoala Gimnaziala Palanca si structuri nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Scoala Gimnaziala Palanca si structuri nu este responsabila.

 

     Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Scoala Gimnaziala Palanca. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Scoala Gimnaziala Palanca si structuri nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla. Administratorul acestui site nu este in niciun fel raspunzator de continutul acestuia.

 

 

Modificarea termenilor si condițiilor
Ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabilă, fiind un site strict de prezentare. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Serviciului de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.

Hits: 1067